Logó
Képzések
Regisztráció
Regisztrálj a Facebookoddal! Regisztrálj a Google fiókoddal! vagy az e-mail címeddel

Tanulj online!

A Webuni egy olyan online oktatási felület, ahol bárki, bárhonnan, bármikor könnyedén tanulhat különböző kurzusokból. Célunk egy olyan platform létrehozása volt, ahol a hallgató rátalálhat pontosan arra a tudásra, amit szeretne, ahol az oktató könnyedén adhatja tovább tudását és hozzáértését, egy felület ahol új dolgokat ismerhetünk meg. Egy folyamatosan fejlődő és bővülő portál, ami mindezt egyesíti.

  • Kényelem és szabadság - Bárhol, bármikor Sok embernek fizikai akadály, ha egy adott tanfolyam nincs közel az otthonához. Az online oktatás lehetővé teszi, hogy a hallgató helytől és időtől függetlenül tanulhasson bárhol és bármikor, akár otthon, akár úton-útfélen. Az online oktatásnak nincsenek létszámbeli korlátai sem. Nincsenek betelt, sem a minimális létszám hiányában elmaradt tanfolyamok. Platformunk segítségével az oktató egyszerre adhatja át a tudását akár több száz hallgatónak időbeli- és térbeli korlátok nélkül.
  • Saját platform - Modern, átlátható, egyszerű Egyedileg, csak erre a célra fejlesztett platformunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a használata és még a számítógéphez annyira nem is értő felhasználó is könnyedén kiigazodjon rajta és rutinszerűen tudja használni.
  • Kompatibilitás - Bármilyen eszközről A reszponzív design-nak és a mobileszközökre is optimalizált felületnek köszönhetően, bármilyen készüléken (PC, laptop, tablet, okostelefon, stb) elérhetőek az oktatóanyagok. A Webuni mobilalkalmazásain keresztül a kurzusok offline módban, akár internet elérés nélkül is megtekinthetőek.
  • Korlátlan ismétlés - Végtelenszer visszanézhető kurzusok Míg egy személyesen végighallgatott előadás vagy egyéni konzultáció megismételhetetlen, nálunk a már egyszer megvásárolt kurzusaidat akárhányszor újranézheted, leállíthatod, visszatekerheted, stb.
  • Multimédiás eszközök - Videó, hang, prezentáció, szöveg Platformunk lehetőséget biztosít az oktatóinknak, hogy a jelenleg elérhető legtöbb multimédiás eszközt kihasználva, a legkreatívabb módon tudják átadni tudásukat.
  • Gazdaságos - Olcsóbb, mint a személyes oktatás Azzal mindenki tisztában van, hogy az idő pénz. Nem véletlen, hogy a tanárok horror áron vállalnak csak magánkorrepetálásokat. Rendszerünknek köszönhetően a hallgató nem von el semmilyen erőforrást az oktatótól, így a szükséges tudáshoz jóval olcsóbban juthat hozzá, mintha személyesen tenné mindezt. Az útiköltségekről, a kompromisszumok árán leegyeztetett időpontokról nem is beszélve.
  • Közösségi tér - Interaktív kapcsolat a hallgatókkal Az online oktatás nem azt jelenti, hogy megszakad az interakció az oktató és a hallgató közt. Célunk egy olyan közösségi tér kialakítása volt, ahol lehetőséget biztosítunk a hallgatóknak, hogy kommunikáljanak egymással, megosszák tapasztalataikat vagy akár kérdéseket tegyenek fel az adott kurzus oktatójának.
  • Nem zsákbamacska - Tudod, hogy miért fizetsz Az összes hozzánk feltöltött kurzusnak meg kell felelnie egy bizonyos kritériumrendszernek, így garantálva azt, hogy ne kerüljenek fel ide nem illő anyagok. Minden kurzusnak van egy részletes leírása, tartalomjegyzékkel és egy rövid bemutató videóval, amiből megtudhatod, hogy miről is szól az adott kurzus, ill. mi a célja az oktatónak. Valamint kurzusonként lehet 1-1 olyan, az oktató által kijelölt lecke, amin keresztül ingyenesen betekintést is nyerhetsz az adott kurzusba. Amennyiben bármi ezzel ellenkezőt tapasztalnál, abban az esetben kérjük, hogy feltétlenül jelezd felénk!
  • Karrierlehetőség - Akár belőled is lehet oktató Lsd. Taníts online!
  • Egyszerű, de biztonságos - Legmodernebb online fizetés Fizetési módokra vonatkozóan a manapság használatos bankkártyás, ill. PayPal-os fizetési lehetőséget biztosítjuk.
Kedvet kaptál? Akkor nézz körbe!
Képzések